Copyright 2024 - Custom text here

Toen u tijdens uw PADI Open Water cursus leerde duiken was u hoofdzakelijk bezig met uzelf en deed u de kennis en kunde op om onderwater voor uzelf te kunnen zorgen. Tijdens de Advanced Open Water cursus werd uw blikveld vergroot; u leerde onder verschillende omstandigheden ook op uw omgeving te letten. Maar met de PADI Rescue Diver cursus breekt een nieuwe fase aan waarin uw blikveld zich verder uitbreidt en u ook gaat letten op andere duikers.

Het PADI Rescue Diver programma leert u om zowel kleine als zeer ernstige duikongevallen te helpen voorkomen en - indien noodzakelijk - te begeleiden, door middel van diverse technieken. Wat u in de cursus leert zal uw vaardigheden en zelfvertrouwen als duiker vergroten en u daarmee klaarstomen om door te gaan voor het niveau van PADI Divemaster.

De meeste gebrevetteerde PADI Rescue duikers kijken op hun reddingstraining terug als één van de meest uitdagende - soms inspannende - en daarom één van de meest zinvolle cursussen die ze gevolgd hebben. Het onderwerp is serieus, maar de training erg leuk!


 

f