Copyright 2024 - Custom text here

Het PADI Advanced Open water programma voorziet duikers van een gestructureerde mogelijkheid om diverse interessegebieden in het duiken uit te proberen om ervaring op te doen. Deelname aan een adventure dive is meestal de eerste stap die duikers nemen nadat ze hun beginnerscursus hebben afgesloten. Het programma is zo opgebouwd dat u kunt profiteren van de flexibiliteit en de mogelijkheden om dingen te ontdekken en te onderzoeken.

Het programma staat u toe om het verloop van uw opleiding aan uw persoonlijke wensen en behoeftes aan te passen en om te leren onder water diverse taken uit te voeren, het bewustzijn te vergroten en uw vaardigheden als duiker te verbeteren.

Na het afronden van het diepduiken, het navigeren onder water en 3 willekeurige adventure dives komt u in aanmerking voor brevettering als PADI advanced open water diver.

Mogelijke adventure dives die u kunt kiezen zijn o.a.:
Bootduiken, diepduiken, stromingsduiken, droogpakduiken, verrijkte lucht, nachtduiken, peak performance bouyancy, onderwaternavigatie, zoeken en bergen, (digitale) onderwaterfotografie en onderwaternaturalist.

Cursus-inhoud:

Kennisontwikkeling
Met behulp van de studiematerialen, die u na inschrijving voor de cursus ontvangt, neemt u op basis van zelfstudie de theorie door. Voorafgaand aan elke adventure dive zal uw instructeur de theorie met u doornemen en toetsen of u de stof beheerst. Zelfstudie maakt het mogelijk om te studeren op het moment dat u het beste schikt.

Buitenduiken
Voor elke adventure dive maakt u één buitenduik. Uw PADI instructor neemt u mee naar stekken waar u de specifieke ervaring voor uw adventure dive op kunt doen en waar u, na het behalen van uw brevet, waarschijnlijk ook zal gaan duiken. Tijdens de buitenduiken traint u onder direct toezicht van uw PADI instructor de vaardigheden die voor de betreffende adventure dive van toepassing zijn.

Voorwaarden:
- Brevettering: PADI open water diver (of equivalent van een andere duikorganisatie)

- Deelnemers dienen minimaal 10 jaar* oud te zijn.
-
Alvorens te water te gaan vullen deelnemers een medische verklaring in.

 

* Een handtekening van een ouder of voogd is vereist voor minderjarige deelnemers. Kinderen jonger dan 15 jaar kunnen het junior advanced open water brevet behalen. Vraag uw PADI professional om meer informatie.

Kosten:
De kosten voor de PADI advanced open water cursus bedragen € 275,00 p.p.

Inclusief:
-
Adventures in diving manual + DVD
-
Scuba review in het zwembad om uw vaardigheden op te frissen (indien nodig)

Exclusief:
-
Duikuitrusting (te huur voor een meerprijs van € 50,00 voor de gehele cursus)
-
Vervoer naar de duiklocaties
-
Duikmedische keuring (indien noodzakelijk)
-
Uitgaven van persoonlijke aard (lunch, drankjes, etc.


 

f